Feesten

In verband met corona is het maken van reserveringen voor groepen/feesten maar zeer beperkt mogelijk. Bel ons gerust even om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u een feest geven met 30 of 100 of meer personen? 

Bij Woody's kunt u een feest geven waarbij u de beschikking heeft tot een eigen bar en prive (overdekt) terras in het bos op een rustige plek, zonder dat u last heeft van verkeer en waarbij u kunt genieten van de geluiden van de natuur of uw eigen muziek. 

De Oakroom is intiem, met de trendy bar en terras in het bos, voor 30 à 40 personen. De Greenroom is geschikt voor grotere groepen (120 personen) en ideaal voor een familie- of bedrijfsfeest, huwelijk of receptie. Beide ruimtes zijn met elkaar te combineren voor grote feesten/partijen. s’ Avonds kan een band/DJ zich opstellen en kunt u op de dansvloer swingen. Voor een bedrijf- of huwelijksfeest kan het hele restaurant worden afgehuurd (max. 400 personen).


Buffetten (vanaf 25 personen)
- Twentse lunch
- Fingerfood buffet
- Traditioneel Hollandse gerechten
- Pancake Party
- Woody’s Twentse winterstampotten 
- American BBQ 

Activiteiten
Wij organiseren Nordic Walking, Steppen of stepbiken, Outdoorgaming, Samenwerkingsopdrachten, Sumoworstelen, Segway rijden, Teambuilding, Sagenvertellingen en Highlandgames of het naspelen van herkenbare spelletjesprogramma’s van TV, zoals: “Ik weet het beter!” en “Ik hou van Holland!”. Graag minimaal 2 weken van te voren reserveren, wij zijn afhankelijk van derden.

Catering
Geeft u een feestje thuis?

Wij verzorgen fingerfood hapjes en leveren buffetten waaronder ook een American BBQ buffet. De “ Woody’s Take Away Kar” (foodtruck) kunt u daarbij huren.

Wij maken graag een afspraak om uw wensen te bespreken.