De perfecte locatie voor uw feest of party

Feesten en huwelijken

op een unieke locatie

Een feest geven waarbij u de beschikking heeft tot een prachtig prive terras in het bos, op een zeer rustige plek zonder dat u last heeft van verkeer en kunt genieten van de geluiden van de natuur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Woody’s heeft 2 gezellige, van elkaar te scheiden ruimtes.
De Oaktoom is intiem met een trendy bar en terras in het bos voor 30 à 40 personen. De Greenroom is geschikt voor grotere groepen (100 personen), en ideaal voor een familie- of bedrijfsfeest, huwelijk of receptie. Beide ruimtes zijn met elkaar te combineren voor grote feesten / partijen  (150 personen). s’ Avonds kan een band / DJ zich opstellen en kunt u op de dansvloer swingen. Voor een bedrijf- of huwelijksfeest kan het hele restaurant worden afgehuurd. (max. 400 personen).


Buffetten (vanaf 25 personen) 
- Twentse lunch
- Fingerfood buffet
- Traditioneel Hollandse gerechten
- Pancake Party
- Woody’s Twentse winterstampotten met diverse stampotten, spek en worst
- American BBQ in het bos met kok (in de zomermaanden)
- SUSHI (va voorjaar / zomer 2019)


Activiteiten
Wij organiseren Nordic Walking, Steppen of stepbiken, Outdoorgaming, Samenwerkingsopdrachten, Sumoworstelen, Segway rijden, Teambuilding, Sagenvertellingen en Highlandgames of het naspelen van herkenbare spelletjesprogramma’s van TV, zoals: “Ik weet het beter!” en “Ik hou van Holland!”. Graag minimaal 2 weken van te voren reserveren, wij zjn afhankelijk van derden.


Catering
Geeft u een feestje thuis?

Wij verzorgen fingerfood hapjes, en leveren buffetten waaronder ook een American BBQ buffet. De “ Woody’s Take Away Kar” (foodtruck) is te huur.


Folders
Iets te vieren - sfeervol en origineel 

Trouwen - romantisch en stoer


Wij maken graag een afspraak om uw wensen te bespreken. 

 

Reserveer direct online!
Of bel met ons op:
0548-361483